SHAAN PIZZA RUDDERVOORDE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 219 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Shaan pizza Ruddervoorde. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2023 om 15:50 Gewoon top lekker eten en goeie bezorging
3 jan 2023 om 22:14 Vriendelijk , op tijd geleverd. Qua smaak miste ik wat kruiding en niet voldoende kaas in de kapsalon.
29 nov 2022 om 19:18 Slecht eten.. kapsalon rauw stukken vlees.. carbonara.. veel te veel peper het vet dobberde gewoon in me saus. Spaghetti was niet eens vers.. maar uit goedkope bokalen (everyday) je klanten zo bedotten.. laatste keer besteld daar.. TOTAAL NIET OKE
30 okt 2022 om 20:44 Om 12u besteld voor levering om 18u. Levering was bijna uurtje later dan gevraagd. Wel onmiddellijk verontschuldigd bij de levering, zat zonder delivery boy en deed alles zelf. Eten was wel nog warm, lekker en voldoende.
30 okt 2022 om 20:01 16u15 BESTELD 20u nog altijd niks ontvangen! Gebeld geen beide nummers die niet kloppen GELD IN DE VUILBAK
14 okt 2022 om 21:21 Kippitta was 11/10!!!! Mijn dochter heeft van haar pizza Margherita genoten!!!!! Tot een volgende keer!!!
14 okt 2022 om 20:05 Kapsalon waren de frieten gewoon nog slap en tproeft nog na rauwe patat en die pitta is niet te vreten en is vermoed ik niet eens pittavlees. Deze smaakt zoals gehakt dat je al vo de 3e maal zou bakken en ruikt vies. Dit geef ik nog ni ame dieren
19 sep 2022 om 10:50 Had bij opmerkingen de weg beschrijving gezet, toch niet gevonden... Uiteindelijk na 50min de bezorger tegemoet gegaan in de wijk, goot water... Pakket nat, en lauw , spijtig
18 sep 2022 om 19:50 Nog nooit zo slecht gevaren! Geld terug gevraagd
16 sep 2022 om 14:46 Meer dan een uur te laat en dranken vergeten
4 sep 2022 om 11:39 Te weinig pasta, te veel saus, te duur
2 sep 2022 om 21:55 Het vlees was maar half gebakken en het was niet gelijk pita vlees